Gezellige clubdag bij prachtig zomerweer

We hebben een geweldige clubdag beleefd. Piet, Peggy en Jos hebben een leuk programma in elkaar gestoken. We begonnen met een fietstocht door Zeeland, waarbij we aan de hand van foto’s letters moesten verzamelen. Nou kwam ik toevallig terecht in het allerbeste en allerleukste team. We hebben veel lol gehad, en gingen natuurlijk met de hoofdprijs aan de haal. Helaas bleken de opdrachten net niet uitdagend genoeg, er waren nog drie andere teamsdie ons kennelijk goed afgeluisterd hadden. Na loting ging het team van Joop er met de hoofdprijs vandoor.

Hierna volgde een gezellige muziekbingo. Dankzij de drank en de goede sfeer werd er volop gelachen. Mensen die even ergens een praatje maakten hadden er plotseling zomaar een aantal titels bij. Hierdoor ontstane valse bingo’s werden opgeluisterd met een persoonlijk liedje.

Onze sponsor had intussen een goed verzorgd en lekker smakend buffet uitgestald. Men vond het allemaal zo lekker, dat werkelijk alle schalen na afloop leeg geschraapt waren.

Veel te vroeg arriveerde de taxichauffeur. Omdat nog niemand met hem mee wilde, klom hij als een rechtgeaarde taxichauffeur op zijn praatstoel, en wist vele clubleden eens flink op hun nummer te zetten. Hij maakte er een prachtige show van.

Wat mij betreft een zeer geslaagde avond, waarbij we met vele clubleden op een andere manier lol gemaakt hebben.
Peggy, Jos en Piet, chapeau, en bedankt voor de organisatie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *